Bestefar

Unik hyttegrend i Finnmark søker bestefedre!


Vis større kart

Svarer du riktig på disse spørsmål, vil du være kandidat til å bli en av 10 medlemmer i denne unike hyttegrenda:

-Sologitarist med gjennomslag på Woodstock?

-Når var studentopprøret i Paris?

-Hvilket parti tilhørte Finn Gustavsen?

-Skulle du ønske at du brukte mer tid på egne barn til fordel for   karrieren?

-Vil du bruke mer tid på barnebarn?

-Har penger i banken som egentlig bare ligger der?

I så fall burde vi snakkes!

 

Vi søker hyttenaboer i Finnmark!

Tenk deg å eie ei helt spesiell hytte ved en fjord i Finnmark. Hytta har innlagt vann og strøm. Med et snøhotell, 100 huskies, reinsdyr, snøskutere og en nydelig villmarksrestaurant som nærmeste nabo. Hvor røye og ørret vaker om sommeren, laksen utfordrer deg i små elver og Varangerfjorden glinser i midnattssol mens seien sliter deg over rekka hvor kongekrabbene venter på neste måltid! På høsten kvekker rypesteggen utenfor veggen.

Hytta er tegnet av et norsk arkitektkontor. Ikke så stor, rundt 50 – 60 kvm, men riktig.  Store vinduer rett ut mot snøfonna og midnattssola. Et lite kompakt kjøkken med vinkjøler, espressomaskin og de gode koppene. Et bad som du har sett større, men ikke mer intimt. En sauna for 2, knaggrekke av russiske drivtømmer og egen vask for begge to. Nydelig naturflis og downlights. Herligheten ligger knappe 2 timers fly fra Gardermoen. Kirkenes har 3 direktefly pr dag med SAS og Norwegians.

 

Vi selger 10 hytter 

Dette er med få ord kjernen i de 10 nye hyttene som skal anlegges ved Kirkenes Snowhotel. www.kirkenessnowhotel.com Bakgrunn for tilbudet er enkelt: Vår bedrift er landsdelens største aktivitetsbedrift innen vinterturisme. Vi ønsker oss såkalte ”varme senger” i dobbelt forstand. Derfor ønsker vi et samarbeid med deg. Hyttene er tegnet av Arkitektene Jensen og Skodvin www.jsk.no Vi tilbyr nå de rette å kjøpe ei av luksushyttene. Vi garanterer deg landets beste avkastning i en miks av livsstandard og cash. Ved å kjøpe ei av disse hyttene blir du med i et unikt nettverk – kåret av National Geographic som en av verdens 25 beste nye destinasjoner. Vi som eier Kirkenes Snowhotel er fra Kirkenes og kjenner hver krok av kommunen, enten du og din familie vil fiske, jakte, gå på ski, kjøre husky eller skuter.

Tilbudet er enkelt

Vi garanterer deg et fast honorar for hvert døgn hytta er utleid.. Hytta står på din eiendom. Du får fritt velge 6 langweekender når du skal ha hytta. Totalt 21 dager. Du kommer til ei rein og nyvaska hytte og forlater den som du vil. Vi henter deg på flyplassen og gjør innkjøpene etter lista som du sender oss før du kommer opp. Du får et eget kort for å sikre deg billig leie av skuter, husky, båt, ski etc. Hvis du ikke vil lage maten selv i hytta, har vi en flott restaurant i tilknytning til anlegget.

 

Men vi stiller krav til deg

Ingen får kjøpe før vi er sikre på at vi passer sammen. Vi tror vi passer sammen med følgende personer:

- Du har drukket dine serversas på La Rambla.

- Minst 30 år siden du ankra opp i Middagsbukta St. Aften.

- Heller villreinjakt på Hardangervidda enn Birken.

- Du satt for mye på jobb mens barna var små, og det skal du ta igjen med barnebarna!

- Du har penger i banken.

- Det gode liv er å være ute i meningsfylte aktiviteter.

Har du ”12 rette” bør vi snakke mer sammen!

Prosjektet lanseres høsten 2012 og skal være ferdig høsten 2013 og vi bygger totalt 10 hytter.

 

Hvem er vi?

Bak dette prosjektet står Radius Kirkenes AS. Et selskap som er eiet av lokale entusiaster innen reiseliv. Radius Kirkenes ASwww.radius-kirkenes.com eier Kirkenes Snowhotelwww.kirkenessnowhotel.com Gabba Restaurant og Gabba Husky. Vi driver helårlige krabbesafarier og opplevelser til Russland. Kirkenes Snowhotel ligger i dag like utenfor Kirkenes, men skal fra sommeren 2013 flytte fordi det skal bygges sykehus på tomta vår! Det nye området ligger i Sandnesdalen 10 km utenfor Kirkenes. Her eier vi 170 mål.

 

Hvorfor ønsker vi hyttenaboer?

Våre kunder kommer stort sett med Hurtigruta til Kirkenes. De er fra England og Tyskland. De er i snitt 60 år. God utdannelse og et ordnet liv. De søker oss fordi vi gir dem naturopplevelse, kunnskap og kvalitet. De etterspør overnatting som speiler vår kvalitet. De vil gjerne kombinere en dag til eller 2 etter å ha sovet i snøhotellet. De trives så godt i våre omgivelser og med våre ansatte – at de gjerne vil komme tilbake.

Vi tror at for de rette personene kan vi lage Norges mest unike hyttegrend. Vi trenger hjelp til å realisere dette. I de 6 siste årene har vi hatt de største norske firma som kunder. Statoil, Nordea, Netcom, Telenor etc. Tilbakemeldingene fra disse er unike. Utallige telefoner i etterkant bekrefter hva vi selv føler – kundene vil ha mer! Både som privatpersoner og som firma. Kan vi komme å jakte, kan vi fiske? Kan vi kjøre overnattingsturer med våre skutere eller våre hunder? Finnes det ødestuer? Kan vi fiske kongekrabbe eller sei?

 

Når er molta moden?

Alt dette finnes her i Sør-Varanger. Alt dette tilbyr vi våre hyttenaboer. Hvem ønsker vi oss som hyttenabo? Hyttene med eiendom, innlagt vann/WC, strøm og opparbeidet adkomst koster 1,95 mill. kroner. Men likevel opplever vi ikke pengene som det avgjørende:

Det avgjørende er at du virkelig ønsker dette, fordi du vil komme til å bruke hytta i avtalte perioder. At du kanskje har barn eller barnebarn som du ønsker skal oppleve de beste norske tradisjoner. At du vil bruke hytta som et sted til berikelse for deg selv og dine nærmeste – ikke som et sted å bli sett. Vi tilbyr ikke golf – ski inn/ski out – og du kan legge merkegenseren hjemme.

 

Hvordan ser området ut?

Hyttene ligger i et østvendt terreng med typisk arktisk bjerkeskog. Her finnes maurtuer som er endevendt av bjørn. En liten bekk klukker på vei til havet og deler området i to deler. Bak hyttene liger et høyfjellsplatå op ca 180 meter. Nakent. Masse fiskevann og uendelige turmuligheter. Hyttene er små og koselige. De er forbundet sammen med vandringer av trevirke. Her er ingen gjerder mellom hyttene. Vi vil velge personer som tåler gode naboer, og som kanskje kan luske over i sokkelesten en fin morgen med en kopp kaffe som dere drikker sammen på trammen. Sånn gjør vi her oppe.

 

Hva får du i tillegg til hytta?

Som sagt så driver vi Kirkenes Snowhotel med alle aktiviteter du ser på hjemmesida vår. Det betyr at du kan få være med å trene huskyene eller fore reinsdyrene. Det betyr ikke at du kan kjøre hundeslede når du vil – gratis. Men du skal få en rabatt-ordning når du vil leie turer enten med skuter eller husky. Du kan også kjøpe din egen skuter som vi kan lease tilbake når du ikke er der….

Gabba Restaurant er unik. Vi lager maten over åpen ild. Her kan du bestille middag eller lunch hvis du ikke vil lage maten selv. Du kan starte rett fra hytta på ski og gå i flotte løyper i ”det uendelige” sydover til Pasvikdalen. I nabolaget finnes Kirkenes Ridesenter og Sandnes Alpinanlegg. I Sandneselva får du smålaks. I fjorden kan du fiske sjøørret, laks, kongekrabbe, torsk eller sei fra båt.

 

Hva er avtalen?

Vi bestemmer størrelsen, interiør og utformingen av hyttene. De har et helhetlig preg, men med små individuelle forskjeller for å lage et bedre totalinntrykk. Hytta skal bære bestefars navn. Du kan henge opp familiebilder etc som gir hytta et personlig preg – at den har en eier. Håndklær og sengetøy holder vi, du betaler etter forbruk. Hytta er vasket når du kommer – vi vasker når du drar!

 

Du bestemmer

Du bestemmer når du vil benytte hytta. I hovedsak 3 mnd. før du kommer, slik at vi kan planlegge litt. Vi gir deg rett til å velge 21 dager – uten omkostninger.

Vi dekker strøm, vann, og avløp hele året. Som sagt er du garantert en inntekt for hvert utleide døgn. Hytta selges med egen eiendom på ca. 200 kvm som tinglyses i ditt navn. Du har rett til å selge hytta. Vi har forkjøpsrett til å kjøpe den tilbake. Til markedspris. Eventuelt ny kjøper skal godta konseptet. De som kjøper forplikter seg til å bli med i Bestefars Hytteforening. Dette er eiernes felles plattform i forhold til oss i Radius Kirkenes AS.

 

Hva er din sikkerhet

Du er 100% sikret ved at hytta står på din egen eiendom. Kirkenes er et pressområdet, men stor aktivitet og økning i befolkningen. Ledige hyttetomter er begrenset og et videresalg oppfattets som realistisk. Hvis Kirkenes Snowhotel ikke skulle fortsette, vil hyttene som utleieobjekt være svært attraktive.

 

Hva gjør du nå?

Kom deg til Kirkenes for en kopp kaffe og en omvisning på området.

Selve salget gjennomføres av Eiendomsmekler 1. Men vi viser deg rundt, og ser om vi passer sammen.

Kontakt Kåre Tannvik på telefon 91849481 eller på e-post kaare@radius-kirkenes.com

 

Last ned prospektet her.

Våre vedtekter kan du lese her.

Fasader 1.

Fasader 2.

Plan 1.

Plan 2.

 

Share on Facebook | Tweet this